opc_loader

Wensenlijst

hiPPs.nl is onder constructie. U kunt wel gewoon bestellen in de webshop.

Hi, mijn naam is Karen Snellink en ik woon in het mooie Noordwijk vlakbij het heerlijke strand en de duinen. Hieronder vertel ik graag over de story of hiPPs.

The story of hiPPs
In 2006 heb ik hiPPs opgericht. Met een passie voor hiPPe zomerartikelen en een soort van obsessie voor espadrilles ben ik begonnen met het ontwerpen, de productie, de marketing en de verkoop van espadrille laarzen. Een nonchalant model zomerlaars dat in Nederland eigenlijk nog totaal onbekend was. 

De eerste serie laarzen in 5 effen-kleuren waren binnen no-time uitverkocht en een tweede voorraad werd al snel besteld.

Ik raakte geïnspireerd door het welbekende postzakken-jasje van Maxima (ontworpen door de Nederlandse ontwerper Jan Taminiau). Best leuk dacht ik, om hier een laarsje van te maken. Ik dacht, dat ga ik gewoon doen en niet heel veel later had ik een enorme collectie postzakken-laarzen in voorraad. Een schot in de roos want mijn dagelijkse bezigheden bestonden uit het verwerken, inpakken en verzenden van de webshoporders. Super cool!

Op 8-jarige leeftijd heeft mijn dochter Nova, onze Koningin Maxima aangesproken na een hockeywedstrijd in Noordwijk en een stapeltje hiPPs flyers gegeven. Met al haar enthousiasme wees ze onze koningin er nog even haarfijn op dat de laarzen die haar mama maakte erg goed zouden passen bij haar mooie postzakken-jasje.

Uiteindelijk heeft Koningin Maxima de hiPPs flyers uitgedeeld op het hockeyveld in Noordwijk. Als dank heeft hiPPs de laarzen cadeau gedaan aan de Koningin en haar drie dochters.  
 


The story continues
 

hiPPs bedenkt nieuwe handige zomer-/stranditems. Deze items zijn niet op iedere hoek van de straat te koop of helemaal niet te koop. Eventuele bestaande items worden een nieuw leven in geblazen en ontwikkeld in het huidige trendbeeld. De hiPPs-producten zullen altijd vernieuwend en multifunctioneel zijn en beschikken over handigheden die ergernissen doen voorkomen.