opc_loader

Wensenlijst

Loungie Stripe

hiPPs hamamdoek Loungie stripe strandlaken ligbed


Loungie Stripe
Met de ideale maten zijn de Loungies passend gemaakt voor (strand)ligbedden en van alle gemakken voorzien. Met een omslag over het hoofdeinde blijft de doek altijd op z'n plek en met de side-pocket heb je alles binnen handbereik. De Loungie is de langste en meest comfortabele en stijlvolle stranddoek die jou een relaxte stranddag gunt. Ondanks het lange formaat blijft de doek een lichtgewicht en droogt het erg snel.


All-in one! It's easy done!
Na jouw stranddag vouw je de doek zo in de sidepocket en met het koordje sluit je het zakje. All-in one! It's done!
Geen zin om te vouwen? Geen probleem. Het zakje biedt voldoende ruimte om de doek er even snel ongevouwen in te doen.

vouwinstructie hiPPs Loungie hamamdoek


Materiaal
50% katoen en 50% linnen
Een premium kwaliteit Turkse katoen en linnen. Super zacht, comfortabel, luxe en kleurvast. Het verschil met de massaproductie hamamdoeken is goed voelbaar. 

Formaat
Ca. 210 x 95 cm

Gewicht
Ca. 450 gram

Wasinstructie
30 graden in de wasmachine en aan de lucht drogen of op een kort en niet te heet programma in de droger.

Weeftechniek
De Loungies zijn geweven van ongebleekt katoen (pre-washed) met hand-loomed old technique machines. De snelheid van hand-loomed machines is bijna 80% minder snel dan automatische machines. Hierdoor hebben deze hamamdoeken een langere levensduur dan de doeken die in een massaproductie met automatische machines vervaardigd worden. Doordat er geen schadelijke chemische stoffen worden gebruikt absorbeert de doek zeer goed. Na diverse wasbeurten gaat de doek nog beter absorberen. De franjes aan de doeken zijn nog met de hand geknoopt. #theoldway

Met deze Loungie heb je altijd een streepje voor.  

Resultaat:1
Resultaat:1