opc_loader

Wensenlijst

Loungie Reversible

hiPPs-hamamdoek-loungie-reversible-travel.00


hiPPs-hamamdoek-zigzag-reversible

Loungie Reversible
Loungies zijn passend gemaakt voor (strand)ligbedden en van alle gemakken voorzien. Met een omslag over het hoofdeinde blijft de doek altijd op z'n plek en met de side-pockets heb je alles binnen handbereik. Met een lengte van 220 cm is de Loungie de langste en meest comfortabele en stijlvolle stranddoek die jou een relaxte stranddag gunt. Ondanks het lange formaat blijft de doek een lichtgewicht en droogt het erg snel. 


2for1 voor de luxe strandliefhebbers

Met twee hamam "Loungies" op elkaar is de reversible Loungie voor de VIP's on the beach. Aan de ene kant de print van de 'Travel'-loungie en de andere kant een hippe ZigZag. Een dikkere super comfortabele strandloungedoek.

Materiaal
100% katoen
Een premium kwaliteit Turkse katoen. Super zacht, comfortabel, luxe en kleurvast. Het verschil met de massaproductie hamamdoeken is goed voelbaar. 

Formaat
220 x 85 cm

Gewicht
Ca. 900 gram

Wasinstructie
30 graden in de wasmachine en aan de lucht drogen of op een kort en niet te heet programma in de droger.

Weeftechniek
De Loungies zijn geweven van ongebleekt katoen (pre-washed) met hand-loomed old technique machines. De snelheid van hand-loomed machines is bijna 80% minder snel dan automatische machines. Hierdoor hebben deze hamamdoeken een langere levensduur dan de doeken die in een massaproductie met automatische machines vervaardigd worden. Doordat er geen schadelijke chemische stoffen worden gebruikt absorbeert de doek zeer goed. Na diverse wasbeurten gaat de doek nog beter absorberen. De franjes aan de doeken zijn nog met de hand geknoopt. #theoldway

Resultaat:1
Resultaat:1