opc_loader

Wensenlijst

Hamam-Badjassen

Resultaat:1
Resultaat:1

De hamam badjas (voor hem en haar)

Het hele jaar comfortabel door met de super zachte en luxe hamam badjas. Heerlijk licht draagbaar met een niet te dikke badstof voering, ademend en uitermate absorberend. Een badjas waarmee je goed voor de dag komt.

De pasvorm

De badjas valt wat ruimer en daarom adviseren wij voor de dames een maatje kleiner te bestellen dan dat je gewend bent. Het kan geen kwaad om het maatschema bij de afbeeldingen ook nog even te raadplegen. Voor de heren valt de badjas op maat. Fijn detail is trouwens ook dat de badjas dubbele ceintuurlussen heeft. Hiermee draag je de badjas op de manier zoals jij dat het meest comfortabel vindt. Goed over nagedacht.

Het materiaal

De stof is geweven van ongebleekt katoen met een specifieke samenstelling van de garens op hand-loomed machines die nog met de oude techniek werken. De snelheid van deze machines is bijna 80% minder snel dan stoffen die in een massaproductie met automatische machines gemaakt worden. Doordat er geen chemische stoffen worden toegevoegd en de badjas pre-washed is, absorbeert de badjas zeer goed en na meerdere wasbeurten wordt dat nog beter. Andere voordelen van deze techniek zijn de langere levensduur en de kleurvastheid.

Het wasadvies

Je kunt de badjas op 30 graden wassen en aan de lucht drogen. Doe je de badjas in de droger, gebruik dan een kort en niet te heet programma. Houd rekening met een krimp van ca. 5%.