opc_loader

Wensenlijst
Loungie Stripe (coming soon)

Loungies zijn passend gemaakt voor (strand)ligbedden en van alle gemakken voorzien. Met een omslag over het hoofdeinde blijft de doek altijd op z'n plek en met de side-pocket heb je alles binnen handbereik. Met een lengte van ca. 240 cm is de Loungie de langste en meest comfortable en stijlvolle stranddoek die jou een relaxte stranddag gunt. 

Na jouw stranddag rol je de doek zo in de sidepocket en met het koordje sluit je het zakje. All-in one! It's done!


Een heerlijke doek van ca. 240 cm lang en 100 cm breed. Met de combinatie van 50% katoen en 50% linnen is deze Stripe Loungie een musthave voor de strandliefhebbers.

Met deze Loungie heb je altijd een streepje voor. 

Weeftechniek

De doeken zijn geweven met hand-loomed old technique machines. De snelheid van hand loomed machines is bijna 80% minder snel dan automatische machines. Hierdoor hebben deze hamamdoeken een langere levensduur dan de doeken die in een massaproductie met automatische machines vervaardigd worden. Doordat er geen schadelijke chemische stoffen worden gebruikt absorbeert de doek zeer goed. Na diverse wasbeurten gaat de doek nog beter absorberen.

De Stripe Loungies zijn geweven van ongebleekt katoen en pre-washed. De franjes aan de doeken zijn nog met de hand geknoopt