opc_loader

Wensenlijst

hiPPs loungie new stripe


Loungie Stripe


Een heerlijke doek van ca. 240 cm lang en 100 cm breed. Met de combinatie van 50% katoen en 50% linnen is deze Stripe Loungie een musthave voor de strandliefhebbers. De stonewashed elastieke band zorgt ervoor dat de doek niet wegglijdt. Nog een handigheid is dat je bijvoorbeeld je zonnebril of een krantje makkelijk achter het elastiek klemt. De doek en de elastieke band worden geleverd in een bijpassend tasje. Met deze Loungie heb je altijd een streepje voor. 

Weeftechniek

De doeken zijn geweven met hand-loomed old technique machines. De snelheid van hand loomed machines is bijna 80% minder snel dan automatische machines. Hierdoor hebben deze hamamdoeken een langere levensduur dan de doeken die in een massaproductie met automatische machines vervaardigd worden. Doordat er geen schadelijke chemische stoffen worden gebruikt absorbeert de doek zeer goed. Na diverse wasbeurten gaat de doek nog beter absorberen.

De Stripe Loungies zijn geweven op ongebleekt katoen en pre-washed. De franjes aan de doeken zijn nog met de hand geknoopt


hiPPs-hamamdoek-loungie-new-stripe-cotton-linen-elastic-band

Super Sale | Don't be late!

Filters
€ 34
€ 35
Merken
Voorraad
    Resultaat:1
    Resultaat:1