opc_loader

Wensenlijst

hiPPs-hamamdoek-loungie-reversible-travel.00


hiPPs-hamamdoek-zigzag-reversible

'Loungie' Reversible
Lekker Lang Loungen


Voor de luxe strandliefhebbers!
Met twee hamam "Loungies" op elkaar is de reversible de limited edition van het seizoen 2020. Aan de ene kant de print van de 'travel'-loungie en de andere kant een hippe ZigZag. Met deze dubbele uitvoering voel je je echt als een VIP on the beach.


'Loungies' zijn passend gemaakt voor strandligbedden en van alle gemakken voorzien. Met een omslag over het hoofdeinde blijft de doek altijd op z'n plek en met de side-pockets heb je alles binnen handbereik. Met een lengte van ca. 240 cm is de Loungie de langste en meest comfortabele en stijlvolle stranddoek die jou een relaxte stranddag gunt.De stof is geweven van ongebleekt katoen met een specifieke samenstelling van de garens op hand-loomed machines die nog met de oude techniek werken. De snelheid van deze machines is bijna 80% minder snel dan stoffen die in een massaproductie met automatische machines gemaakt worden.

Doordat er geen chemische stoffen worden toegevoegd, absorbeert de loungedoek zeer goed en na meerdere wasbeurten wordt dat nog beter.

Andere voordelen van deze techniek zijn de langere levensduur en de kleurvastheid.

Door de premium kwaliteit van 100% Turkse katoen blijft de 'Loungie' mooi.

Filters
€ 79
€ 80
Merken
Voorraad
    Resultaat:1
    Resultaat:1