opc_loader

Wensenlijst

hiPPs-hamamdoek-loungie-reversible-travel.00

Loungie Travel
Lekker Lang Loungen


'Loungies' zijn passend gemaakt voor strandligbedden en van alle gemakken voorzien. Met een omslag over het hoofdeinde blijft de doek altijd op z'n plek en met de side-pockets heb je alles binnen handbereik. Met een lengte van ca. 240 cm is de Loungie de langste en meest comfortabele en stijlvolle stranddoek die jou een relaxte stranddag gunt.

De Loungie Travel is een lichtgewicht (450 gram). Ideaal om mee op reis te nemen. Inclusief bijpassend tasje.

De stof is geweven van ongebleekt katoen met een specifieke samenstelling van de garens op hand-loomed machines die nog met de oude techniek werken. De snelheid van deze machines is bijna 80% minder snel dan stoffen die in een massaproductie met automatische machines gemaakt worden.

Doordat er geen chemische stoffen worden toegevoegd, absorbeert de loungedoek zeer goed en na meerdere wasbeurten wordt dat nog beter.

Andere voordelen van deze techniek zijn de langere levensduur en de kleurvastheid.

Door de premium kwaliteit van 100% Turkse katoen blijft de 'Loungie' mooi.


Vrijblijvend een 'Loungie' reserveren?
Dat kan zonder heel veel gedoe en het verplicht je tot niets.
Stuur een mail naar info@hipps.nl en vertel ons welke 'Loungie' je wilt reserveren. Rond de derde week van april 2020 ontvang je van ons een mailtje dat de voorraad weer up to date is. Zo heb je als eerste de mogelijkheid om een bestelling te plaatsen. Makkelijker kunnen we het niet voor je maken. 

 

Filters
€ 44
€ 45
Merken
Voorraad
    Resultaat:1
    Resultaat:1