opc_loader

Wensenlijst

hiPPs-strandhanddoek-hamamdoeken-loungie-collectie2019

hiPPs Mix + Match Loungies

Luxe loungedoeken voor de strandliefhebbers.

Loungies zijn passend gemaakt voor (strand)ligbedden en van alle gemakken voorzien. Met een omslag over het hoofdeinde blijft de doek altijd op z'n plek en met de side-pockets heb je alles binnen handbereik. Met een lengte van bijna 250 cm is de Loungie de langste en meest comfortable en stijlvolle stranddoek die jou een relaxte stranddag gunt. Buy now or cry later! 

De "Stripe" loungie is net even anders. Een lange stranddoek van ca. 240 cm en 100 cm breed met een losse stonewashed elastieke band die ervoor zorgt dat de doek niet wegglijdt. De elastieke band is handig, want je klemt er ook een zonnebril of een krantje onder. 

De Loungies zijn ook geschikt voor gebruik over de 'gewone' tuin-/campingstoel. 

Alle loungedoeken zijn geweven met hand-loomed old technique machines. De snelheid van hand loomed machines is bijna 80% minder snel dan automatische machines. Hierdoor hebben deze hamamdoeken een langere levensduur dan de doeken die in een massaproductie met automatische machines vervaardigd worden. Doordat er geen schadelijke chemische stoffen worden gebruikt absorbeert de doek zeer goed. Na diverse wasbeurten gaat de doek nog beter absorberen.


De Loungies zijn geweven van ongebleekt katoen en pre-washed. De franjes aan de doeken zijn nog met de hand geknoopt (the old way).
 
Een luxe, super zachte, hoog absorberende katoenen loungedoek (It is all about quality). 

Wasinstructie:
30 graden. Gebruik geen wasverzachter, dit vermindert het absorptievermogen. Advies is om de Loungies aan de lucht te drogen of  in de droger op een kort niet te heet programma.